dijous, 10 de maig del 2018

TIC-TAC

Els alumnes de 3r, en les àrees de Ciències Naturals i Socials, ens hem endinsat en l'últim projecte del curs, "TIC-TAC", on recorrerem la nostra història així com els canvis que s'han produït i que ens han millorat la vida.

Per a poder conéixer el pas del temps, vam realitzar un arbre genealògic, que podeu visitar en l'aula de 3r. A més, vam investigar sobre fets o objectes que ens havien canviat la manera de viure i ho hem deixat enregistrat en la nostra línia del temps que tenim exposada a l'aula.

clic per a veure totes les fotos
Hem fet d'historiadors/es, i amb l'ajuda de les nostres genials famílies, hem pogut investigar un poc més de com era la vida abans i com la nostra actualment. Cada xiquet ho exposà a classe de forma oral per a compartir-ho amb els companys.

I ara, hem començat un recorregut des de la prehistòria, amb un VISUAL THINKING; una ferramenta que ens permet apropar-nos a la realitat a partir de la visualització organitzada d'idees expressades en forma de dibuixos senzills acompanyats d'algunes paraules clau.

Continuarem el nostre viatge per l'edat antiga... ja us contarem més endavant!