dilluns, 7 de maig del 2018

LA VOLTA AL MÓN... EN CAMIÓ!

LA COL·LABORACIÓ DE LES FAMÍLIES AMB L'ESCOLA FA QUE ELS ALUMNES ESTIGUEN MÉS MOTIVATS, I QUE EL SEU APRENENTATGE SIGA MOLT POSITIU I SIGNIFICATIU. CONTINUEM AMB ELS TALLERS DE FAMÍLIES!

clic per a veure totes les fotos
Com sabeu, els Tigres de 5 anys estan realitzant el Projecte de la volta al món i, qui millor que un pare camioner, Raul Espinós, per explicar-nos com és un camió, i fins on podem arribar amb ell en la nostra aventura pel món!
Els xiquets i xiquetes de 5 anys han explorat i experimentat el funcionament d'un camió. Raul, pare de Yael, ens ha mostrat com és el seu camió. Ens ha contat que viatja a molts llocs (Alemanya, França...) per portar diversos aliments i materials. Hem estat dins la cabina, i no ens hem deixat cap racó per explorar (tacòmetre, quadre de comandaments, ràdio, llitera...). Hem trobat, fins i tot, on estava amagada la nevera i el microones!
Després, hem entrat dins del "super-remolc", que es converteix en una nevera gegant amb sols prémer un botó!! Hem notat com anava baixant la temperatura a l'interior per a poder mantenir els aliments en bon estat al llarg del viatge. Impressionant i emocionant!!

Ha estat divertidíssim!! Ho han passat super bé. Moltes gràcies Raul i Vanessa.