dilluns, 21 de maig del 2018

ESTEM DE VIATGE!

Seguim amb el nostre Projecte de "La volta al món"!

Els Tigres de 5 anys han viatjat a Kènia, en el continent africà, i han conegut algunes tradicions i característiques d'aquesta zona d'Àfrica. Han fet collars, màscares amb ornaments naturals, una cabanya... i han ballat al ritme africà.
També, els nostres companys i companyes de 1r d'ESO han participat en el nostre projecte, ja que estan estudiant els continents. Ens han explicat moltes cosetes d'Àfrica, amb un powerpoint i unes cançons que han preparat ells amb molta il·lusió. Després, ens han ajudat a decorar les nostres mans amb motius florals; una tradició africana amb l'ús de la henna. Moltes gràcies companys i companyes. Ho hem passat genial!

També han viatjat al continent europeu per conéixer i gaudir de molts costums i llocs: Londres, París, Alemanya... Han buscat i portat informació, amb l'ajuda de les famílies, per poder endinsar-nos i gaudir de cada lloc on viatjàvem.
Amb el nostre passaport, el mitjà de transport adequat i la nostra imaginació, hem descobert la Torre Eiffel, el Big Ben, la catedral de Notre Dame... A més, hem gaudit escoltant cançons típiques de cada ciutat i coneixent menjars tradicionals.

clic per a veure totes les fotos
I, per finalitzar el viatge per Europa, ha estat un plaer tenir a Anne, mare de Paulina, i a Rober i Mª Isabel, pares d'Emilia, que ens han presentat moltes coses sobre Alemanya: el temps, els colors en alemany, cançons infantils, llocs emblemàtics... i ho hem representat en un mapa.
Moltes gràcies per la vostra participació en el nostre projecte. Els ha agradat molt i ho han passat d'allò més bé.

Estem aprenent moltes coses, però sobretot enriquint-nos d'experiències que ens fan gaudir i gaudir a l'escola. El nostre viatge continua, no us ho podeu perdre.