dimecres, 9 de maig del 2018

ANEM AL PLENARI!

Els nostres alumnes de 3r d'ESO en l'assignatura de Geografia i Història estan estudiant l'organització política del territori i els seus sistemes polítics.

Com aconseguir cridar la seua atenció i apropar a l'alumnat les institucions polítiques i administratives del nostre entorn més pròxim, així com el seu funcionament, per tal de fomentar en ells la consciència cívica, social i responsable com a futurs adults? Doncs, molt senzill, anant al plenari del nostre poble!

Anàrem fins a l'Ajuntament i participàrem com a públic al plenari. En finalitzar, el nostre alumne Juan, va intervenir donant la seua opinió personal en un dels temes tractats.
Aquesta activitat va ser treballada prèviament en classe informant-se dels membres de govern de la població i serà complementada, el dia 28 de maig, amb la visita a les Corts Valencianes, seu del poder legislatiu de la nostra autonomia.

Volem agrair l'actitud pròxima de tots els membres del plenari i les explicacions que es feien als alumnes perquè entengueren millor el que estava tractant-se.


VIVIM EL NOSTRE POBLE... ESTIMEM EL NOSTRE POBLE!