dijous, 26 d’abril del 2018

WAX MUSEUM

AL COL·LEGI SANT ANTONI VIVIM ELS PROJECTES, MOSTRA D'AIXÒ ÉS QUE CADA VEGADA, GRÀCIES A LA IMPLICACIÓ TOTAL DE L'ALUMNAT I LES FAMÍLIES, ENS SORPRENEN MÉS ELS RESULTATS!

Els alumnes de 6é de primària, començaren el segon trimestre estudiant el passat en anglés. Uns dies després de treballar el tema, feren una recerca sobre personatges del passat i, a la classe, se'ls va ocórrer una idea brillant: organitzar un museu, en el qual, ells representarien als personatges que havien buscat prèviament!

Es posaren de cap a la feina i anotaren tot allò què necessitaven per a dur-ho a terme. Aquest projecte es dugué endavant des de les assignatures d'anglés i plàstica i es necessitaren moltes sessions perquè el resultat final fos sorprenent. Hagueren d'elaborar pòsters amb informació dels personatges, elaborar material per a decorar el corredor del col·legi (cartells, banderins...), preparar totes les taules, cadires i objectes diversos necessaris per a cadascú, buscar-se la vestimenta apropiada...

Va ser un projecte que va sorgir des de la idea de l'alumnat. L'experiència va ser molt enriquidora i de ben segur que, aquest, perdurarà en la seua memòria. A més, és un museu adaptat a les noves tecnologies perquè els xiquets i xiquetes, junt amb els seus Mestres, crearen uns codis QR que permetien que els visitants, utilitzant els seus telèfons mòbils, pogueren accedir a la Wikipedia i ampliar o contrastar la informació de cadascun dels personatges!

Volem agrair a les famílies tota l'ajuda proporcionada i a tots els que vingueren a visitar-nos al llarg de tot el dia.
EL COL·LEGI SANT ANTONI VOL DONAR L'ENHORABONA A TOT L'ALUMNAT DE 6t, I TAMBÉ ALS SEUS MESTRES CARLA I CARLOS. UN PROJECTE MAGNÍFIC I UNA CELEBRACIÓ D'APRENENTATGE AMB FAMÍLIES ESPECTACULAR!

Mireu, aquest era el recorregut del nostre museu!