dimarts, 24 d’abril del 2018

VENS A CONÉIXER EL MÓN?

clic per a veure totes les fotos
La classe dels Tigres de 5 anys han iniciat un nou projecte: "La volta al món".

El seu amic viatger, Wally, els ha enviat la seua maleta, un globus terraqüi i un mapa del món. També una carta on els convida a gaudir d'una nova aventura, recreant el famós llibre de Julio Verne "La vuelta al mundo en 80 días". Això sí, amb una ambientació de la versió del famós Willy Fog.
Ja hem començat a preparar el nostre viatge; què ens fa falta, quins continents hi ha, quins països visitarem, com viatjarem... Amb l'ajuda de les famílies que ens porten materials i idees sobre el projecte, l'aventura ha començat...

Una experiència emocionant, on podran conéixer i respectar altres cultures i costums, descobrir l'existència d'altres llengües i valorar monuments i obres del patrimoni cultural del nostre món. Això si, sempre amb molta emoció, diversió i molta alegria per aprendre coses noves.

A més, una vegada que ja saben que viatjaran pel món, han rebut en la classe un document que els permetrà poder viatjar fora d'Espanya: el Passaport Internacional!
De seguida, han omplit les seues dades personals, que es requerien, i han anat a la Policia Local de Pego per poder tramitar i validar el document.
Allí els esperava la Policia Merche i el seu company Angel, que els han explicat per a què serveix un passaport, els han fet estampar l'empremta dactilar en el document i els han posat l'encuny de la policia local.

Volem agrair als agents la seua atenció i amabilitat!

AQUEST PROJECTE EN PERMETRÀ, MITJANÇANT UN VIATGE IMAGINARI, CONÉIXER EL MÉS CARACTERÍSTIC DE CADA L
LOC... APRENDREM CULTURA, APRENDREM MÓN!