dilluns, 5 de març del 2018

MALETA VIATGERA DEL MÓN

Els xiquets i xiquetes d'infantil segueixen aprenent i interactuant amb l'aplicació del Portfolio Europeu de les llengües.

clic per a veure totes les fotos
En aquest curs, els tigres de 5 anys, han confeccionat la seua pròpia maleta de les llengües, on registren les experiències que van desenvolupant al llarg del curs amb les llengües (contes, activitats en anglés, endevinalles valencianes, taller de cuina en alemany...). Aprenen a distingir les diferents llengües mitjançant la utilització d'un codi de colors (depenen la llengua en la qual estan treballant). A més, aquesta maleta viatgera també els acompanyarà en primària.
Gràcies a les nostres famílies que participen en aquestes experiències, i ens ajuden a fer que els xiquets i xiquetes aprenguen a respectar, interactuar, reconéixer i gaudir amb altres llengües.

El Portfolio pretén aconseguir que els alumnes siguen conscients de l'existència de diverses formes de comunicar-se i de veure el món des d'una òptica positiva, incentivant la curiositat i l'interés per aprendre de la realitat que els envolta.