dimecres, 10 de gener del 2018

VIATGEM A LA PREHISTÒRIA

Els xiquets i xiquetes d'infantil han iniciat el projecte "La Prehistòria" amb unes divertides sorpreses. Aquest projecte vertical permetrà treballar cooperativament les tres classes d'infantil. Tota l'etapa treballa el mateix, però cada curs ho fa segons el nivell que li correspon. Tots juguen, riuen, comparteixen i s'emocionem junts i, el més important, adquireixen els conceptes que necessiten per al seu aprenentatge.


clic per a veure totes les fotos
Per tal que un aprenentatge siga significatiu, és necessari fer als xiquets partícips d'aquest. Si, a més, aconseguim introduir el factor sorpresa, la seua implicació i ganes d'aprendre seran molt majors. Per tant, el nostre meravellós equip d'infantil, com en cada projecte, s'han esforçat de valent per tal que res no falte i, de ben segur, a hores d'ara, tots els nostres xiquets de 3, 4 i 5 anys tindran moltíssimes ganes de saber tot sobre la prehistòria.

Ahir, quan estaven al pati, van veure una carta de l'arqueòleg Zoe junt amb una caixa sorpresa... quin misteri! En obrir-la, van poder observar que dins hi havien pistes per tal de descobrir quin seria el seu nou projecte...la seua nova aventura d'aprendre!

Hui, per a major sorpresa, han rebut la visita de tres troglodites! Els han dut un collar d'os a cadascun i, a més, han ballat la cançó "UNGA BALUNGA".

Moltíssima emoció i diversió per a aquest inici de projecte. Ja us anem contant les nostres aventures i descobriments en la prehistòria. UH-UH-UH-UH.....