dissabte, 9 de desembre del 2017

EM CONEC, EM CUIDE

Els nostres alumnes, de 1º a 4º de primària, han començat el segon projecte del curs. Dins l'àrea de Ciències Naturals, titulat "EM CONEC, EM CUIDE".

Ací us deixem algunes imatges de l'activitat d'introducció que els vam plantejar per a començar. Per tal de fomentar el respecte i col·laboració entre iguals, vam utilitzar una tècnica d'aprenentatge cooperatiu "taula redona", on realitzaven una aportació verbal, respectant els torns de paraula, per aconseguir una participació equitativa de tots els membres. A continuació ,vam plasmar totes les nostres idees al mural del projecte.

Amb l'ajuda dels mestres, vam poder fer suc de taronja natural, per tal d'agafar forces per a practicar un poc d'esport. Eric, ens va preparar una classe molt divertida on ho vam passar d'allò més bé i, per a finalitzar, vam menjar un trosset de plàtan.
clic per a veure totes les fotos



Des del projecte, hem aconsellat dur, un dia a la setmana, fruita per a esmorzar, ja que intentem fomentar uns hàbits saludables des de l'escola. Per això, una vegada a la setmana, després del pati baixarem per cursos per a llavar-nos les dents i fer el fluor.

Entre tots aconseguirem ser CLASSES SALUDABLES!

Sabreu més notícies nostres al llarg dels pròxims dies!