dissabte, 28 d’octubre del 2017

DIA DELS COL·LEGIS FRANCICANS

clic per a veure totes les fotos
Ahir, 27 d'octubre, vam celebrar el Dia dels Col·legis Franciscans amb moltes activitats al llarg del matí.
Va estar una diada plena de diversió i entreteniment, on hem pogut conéixer un poc més els catorze col·legis franciscans d'Espanya en la gimcana que hem fet.
Hem vist vídeos que ens han gravat els altres col·legis, hem fet un treball manual (un imant) per a regalar al col·legi de Vilanova i la Geltrú... Un dia perfecte, on tots i cadascun dels alumnes van cooperar i ho van passar d'allò més bé.

Per altra banda, els alumnes de 6é visitaren el centre d'Alacant, on gaudiren d'una convivència amb els col·legis d'Alacant i de Cartagena. Van realitzar unes Jornades esportives de matí i, després de dinar, visitaren les instal·lacions del col·legi San Antonio de Padua.
Un dia genial on han conegut nous amics i amigues dels altres col·legis.

Tot un plaer veure com, els valors que treballem en els nostres alumnes dia a dia, tenen un resultat real.

MAJORS CUIDANT I AJUDANT ALS COMPANYS MÉS XICOTETS, ELS MENUTS COMPARTINT I CONFIANT AMB ELS MAJORS... I TOTS RIENT, JUGANT I APRENENT JUNTS!

TOTS UNITS PELS MATEIXOS VALORS!

Els xiquets, i els no tan xiquets, de vegades, aprenem coses molt més importants jugant que treballant dins les aules...Us deixem amb les moltíssimes fotos que férem perquè pugueu veure com ho vam passar de bé!