diumenge, 4 de juny del 2017

WHISTABLE DIARY

DAY 4
clic per a veure totes les fotos
Hui, després de l'esgotador dia a Londres d'ahir, hem tingut un dia de relax. Anit ens va sorprendre la notícia de l'atemptat al Pont de London Bridge. Allí vam estar de matí, però per sort, quan va tindre lloc el fatal incident ja estàvem tots sans i estalvis a casa.
Hem anat a la ciutat medieval de Canterbury. Hem visitat la seua impressionant Catedral que, per cert, està en obres de manteniment i neteja i no hem pogut veure-la amb tot la seua esplendor.
També hem passejat per un parc magnífic, amb un riu enmig, per on passejaven "góndoles". Allí hem descansat una estoneta i hem jugat prou amb els gronxadors.
Per últim, hem fet les compres que tantes ganes teníem. Hem carregat de detallets per a tota la família: samarretes, dessuadores, imants, clauers, i moltes més coses.
Com déiem, un dia de relax on continuem gaudint de la nostra estança per terres britàniques...

DAY 3
Ahir va ser el dia més esperat per tots: LONDON. Quedarem més matí, a les 8'10 a l'estació de Whi
stable. En arribar a l'estació de Londres, ens esperava el pare de Sarah, Fernando, que ha passat el matí amb nosaltres. Hem anat directament a Buckingham Palace on estaven fent un desfile militar per tal de celebrar l'aniversari de la Reina. Estava ple de gent!
Després hem anat al lloc més esperat per tots: el BIG BEN. Per a arribar allí, hem passat per St. James Park. Una passada de parc. Per cert, unes persones ens han donat cacauets i els esquirols han vingut a buscar-nos. Ha sigut molt divertit!
Una vegada en Westminster Abbey i fetes les pertinents fotos amb el Big Ben, ens hem adreçat cap a Trafalgar Square, on hem dinat i hem vist algunes actuacions de diferents personatges.
Després hem continuat la caminada fins a Picadilly Circus i Leicester Square. Allí hem comprat samarretes dels equips de futbol anglesos i ens hem quedat bocabadats amb la tenda M&M's World. Quina passada! Tres plantes de l'edifici sols amb coses d'aquesta marca de xocolatines!
Per acabar, i de camí de tornada, hem passat una vegada més per Buckingham Palace i com ja no hi havia tanta gent com pel matí, hem descansat un poc i ens hem fet unes fotos molt boniques.

DAY 2
Divendres començarem el dia fent les activitats programades a la classe que tenim al "Castle". Abans de tot, ens hem comentat com ha anat la nit, què hem fet, què hem sopat, ...
A la vesprada agafarem el tren des de l'estació de Whitstable i anàrem a Broadstairs. És un poblet costaner on va viure l'escriptor anglés CHARLES DICKENS. Vam visitar la seua casa i el lloc on estiuejava. Vam baixar a la platja i vam conéixer un grup de joves que ens van convidar a jugar al rugbi. Va ser molt divertit.

ESTEM GAUDINT MOLTÍSSIM, AQUEST VIATGE SERÀ INOBLIDABLE!