dijous, 4 de maig del 2017

PROJECTE SETMANA DEL LLIBRE

Els alumnes de 3r de primària, la setmana passada, van realitzar un xicotet projecte relacionat amb la Setmana del Llibre. Vam deixar de banda els llibres i les matèries per uns dies, i vam treballar conjuntament, activitats relacionades amb aquesta temàtica.

clic per a veure totes les fotos
Vam realitzar un LLIBRE DESPLEGABLE, per tal de treballar la creativitat i la descripció. També realitzarem una POESÍA ROMBO on repassarem el substantiu, l'adjectiu i el verb, al mateix temps que treballaven les emocions.
Mitjançant UN SORBO DE LECTURA vam veure el meravellós que pot ser la poesia i, al mateix temps, vam fer que tots els companys del col·legi la pogueren gaudir també.
Una altra de les activitats va ser la realització d'un conte per tal de treballar l'expressió escrita i, per descomptat, la imaginació i creativitat!
Per a treballar les TICs, vam baixar a informàtica per a fer un KAHOOT i veure tot el que sabem de contes.

També vam representar el nostre TEATRE del conte "El libro de la Selva".
I encara ens va quedar temps per fer una visita a la BIBLIOTECA MUNICIPAL i per a fer un MURAL COOPERATIU basat amb els contes tradicionals amb els nostres companys de 1r de primària.

Finalment, abans del MERCAT SOLIDARI DEL LLIBRE, vam baixar a infantil per tal de dur a terme un APADRINAMENT LECTOR: per parelles, vam agafar un alumne de 4 anys, buscarem un lloc tranquil del col·legi i li van llegir un conte que havíem dut des de casa i que ens agradava molt.


Va ser una setmana fantàstica! JUGANT I PASSANT-HO BÉ VAM TREBALLAR DE VALENT, ENS VAM RELACIONAR AMB ALTRES COMPANYS I VAM APRENDRE