dimecres, 17 de maig del 2017

EL CASTELL DE L'ALEGRIA

Els cavallers i les princeses de 4 anys ja s'han endinsat en l'època medieval. Són autèntics personatges dels castells. Després de buscar informació en els contes, en el material que hem dut a la classe i en internet, ens hem posat a transformar la nostra classe en un autèntic castell medieval. Murals de personatges, porta castell, estendards i banderes, llànties i fins i tot vidrieres molt acolorides... no falta detall.

clic per a veure totes les fotos
Un treball on desenvolupen la motricitat fina, pintant, picant amb punxó, retallant... I també on aprenen, interactuen entre ells i sobretot gaudeixen tots junts en un ambient motivador. Utilitzant un aprenentatge significatiu que parteix del que els alumnes saben, es crea un aprenentatge per descobriment, on els alumnes busquen informació, proposen, decideixen, treballen en equip...

No deixeu de veure les fotos, però sobretot l'alegria dels xiquets i xiquetes que fan possible que aquest projecte vaja endavant. Anem coneixent aquesta època de la nostra història. Tot amb molta emoció i motivació que els fa gaudir i aprendre tots junts.