dijous, 18 de maig del 2017

AULA MATINERA

Benvolgudes famílies, després d'escoltar les vostres peticions i, com sempre, treballar per tal de poder satisfer les vostres necessitats, us comuniquem que el col·legi Sant Antoni, el pròxim curs 2017-2018, comptarà amb el servici d'AULA MATINERA.

Aquest servici serà TOTALMENT GRATUÏT i es podran beneficiar aquelles famílies que, tant pare com mare, acrediten que a les 9:00 es troben treballant i, per tant, portar als fills en eixe horari pot ocasionar algun contratemps.
El col·legi obrirà l'aula matinera en horari de 8:00 a 9:00 i les activitats NO SERAN LECTIVES. Després, a cada xiquet se l'acompanyarà amb el seu tutor per tal d'entrar a l'aula ordinària.

L'aforament estarà limitat segons el personal del qual disposem, per tant, establirem uns criteris de preferència que publicarem en la nostra web i en els taulers del centre.

Si esteu interessats, podeu enviar un correu electrònic a la direcció jcaselles@santantonipego.com, cridar al telèfon del centre (96 557 07 38) o passar pel col·legi.

EL COL·LEGI SANT ANTONI TREBALLA PER PODER OFERIR-VOS EL MILLOR!