dimecres, 26 d’abril del 2017

DIA DELS COL·LEGIS FRANCISCANS

clic per a veure totes les fotos
Aquest matí, els alumnes d'Infantil, Primària i Secundària, per tal de conèixer els 14 col·legis de la Província Franciscana, hem celebrat el Dia dels Col·legis Franciscans.

Hem encetat el dia veient uns vídeos dels nostres companys dels altres centres, hem repartit els punts de pàgina que ens han fet els alumnes de Saragossa i, ara sí, HEM COMENÇAT LA GIMCANA!

Ho hem passat d'allò més bé fent les proves i endevinant el missatge ocult "Tots units pels mateixos valors". Com sempre, tal com podeu veure en les fotos, els majors ajuden i acompanyen als menuts i, al mateix temps, aquests són respectats i admirats pels companys més xicotets. Els xiquets i xiquetes de 1r d'ESO han organitzat la gimcana d'Infantil i, l'alumnat de 4t d'ESO s'encarregava de la de Primària.

Per altra banda, els alumnes de 2n i 3r d'ESO, han anat a Carcaixent i han realitzat unes competicions esportives on ho han passat genial i, per acabar, han realitzat una Màster class de Zumba!

Volem agrair el gran treball i esforç del nostre equip de Pastoral; Àngel, Gerard, Mª Angels i Dolo. Han dedicat moltes hores perquè tot eixira perfecte. I, per descomptat, a tot el claustre de professors del col·legi Sant Antoni per implicar-se tant en les tasques encomanades i fer que fora un dia perfecte on tots i cadascun dels alumnes han passat unes hores de diversió i felicitat.

ENS ENCANTA COOPERAR I GAUDIR!