dijous, 23 de febrer del 2017

APRENEM PER A LA VIDA

El passat dijous, els representants del Consell Escolar Jove, Salva Dominguis i Héctor Sastre de 6è i Mar Beneyto i Marc García de 5è, van anar a l'Ajuntament. Allí, amb la resta dels representants de les altres escoles, van estar debatent sobre les conductes addictives.

clic per a veure totes les fotos
Vam començar amb la participació de Mari Chofre, treballadora dels Serveis Socials de l'Ajuntament i encarregada d'aquest tema, qui ens va donar algunes nocions sobre les substàncies o drogues legals i no tan legals, com ara el tabac i l'alcohol. Però també vam parlar de l'addicció als mòbils, als videojocs, a les xarxes socials, a internet, etc...

Quan va acabar la xerrada de Mari, els alumnes van exposar les seues postures i opinions. Cada centre va opinar sobre el tema. Finalment, va intervenir l'alcalde i el regidor d'educació. Abans d'acabar van triar un tema per al trimestre que ve, que va ser el que va proposar la nostra escola.

Però els nostres alumnes ja van anar ben preparats al debat. Esme, la nostra psicòloga, ens va fer una xerrada sobre el tema. Va començar amb un conte i ens ho va explicar tot d'una manera molt divertida alhora que interessant. Després, els alumnes li van fer preguntes i entre ells van dialogar sobre el tema.
Us deixem unes fotos per tal que vegeu com vam treballar el tema.

HI HA MOLTES COSES MÉS ENLLÀ DELS LLIBRES DE TEXT! FORMEM PER A LA VIDA... FORMEM PERSONES!