dijous, 15 de desembre del 2016

CUINEM AMB ELS PARES I MARES

En la classe de 4 anys, les famílies dels xiquets i xiquetes vénen a fer Tallers de Cuina a l’aula. Al mateix temps que tots disfruten amb l’experiència, també els pares i mares comparteixen els seus sabers culinaris.

Els expliquen com poden preparar i ajudar en casa per a fer algunes receptes fàcils, sempre amb bons hàbits d’higiene i salut.
clic per a veure totes les fotos
Aquesta setmana ha vingut la mare de Yael, Vanessa, i cadascú ha preparat el seu propi berenar. Han elaborat una caseta de xocolata molt dolça i divertida amb pa, lacasitos, galetes, xocolata… Per a llepar-se els dits…


Abans del taller, hem contat el conte tradicional de “Hansel i Gretel” per anar imaginant com seria la seua caseta de llepolies.
Els xiquets i xiquetes gaudeixen de veure als seus familiars en l’aula, i entre tots fem que l’educació siga un intercanvi d’experiències motivadores i positives per a l’alumne.


MOLTES GRÀCIES, HUI EN ESPECIAL A VANESSA, I A TOTS ELS PARES I MARES QUE S’IMPLIQUEN EN LES ACTIVITATS DE L’ESCOLA PER A UNA MILLOR EDUCACIÓ DELS XIQUETS I XIQUETES.