dijous, 3 de novembre del 2016

GIVE ME FIVE!!

clic per a veure totes les fotos
Ahir, 2 de novembre, els alumnes de 5é i 6é gaudiren d’un espectacle al Pavelló de la Font de Sant Lluís a València. Partit d’Eurocup entre el València Basket i Olimpija Ljubljana.
Aprofitant que els alumnes començaran la Unitat Didàctica de bàsquet, res millor que motivar-los amb un espectacle en directe on, a més, van estar a peu de pista durant l’escalfament dels dos equips on realitzaren el GIVE ME FIVE amb els jugadors del València Basket, després foto de grup també amb els jugadors.

Al descans 6 alumnes de 5é i 6 alumnes de 6é jugaren un partit a la mateixa pista on van poder viure el seu moment de glòria, ja que, el Pavelló estava ple d’aficionats animant.
També visitaren la sala de premsa on van poder sentir el nerviosisme d’un esportista famós a l’hora de contestar a les preguntes dels periodistes.

Alguns pares ens van acompanyar a gaudir d'aquesta vesprada d'esport i, junt amb nosaltres, ho passaren de meravella. Ens encantes aquestes activitats on família i escola podem treballar junts. GRÀCIES A TOTS!