diumenge, 30 d’octubre del 2016

HOMENATGE A VICENT ANDRÉS ESTELLÉS

clic per a veure totes les fotos
Avui ha tingut lloc la 4a festa Estellés a Pego i a la Casa de Cultura ens hem reunit per tal d'exalçar la figura del poeta valencià.

El primer que hem fet en arribar, ha sigut muntar els cartells que els alumnes de totes les escoles havien elaborat. Els nostres, els han il·lustrat els alumnes de tercer d'ESO i han quedat d'allò més bé. Per una banda, versos de Vicent Andrés, per l'altra, dibuixos relacionats amb eixos poemes.

Tot seguit, s'ha donat inici al recital que ha estat amenitzat en tot moment pel grup musical local Trescant. Han col·laborat els quatre col·legis del poble i cadascun s'ha dedicat a un dels temes més prolífics en la poesia d'Estellés. Nosaltres havíem escollit el tema de la mort i quatre alumnes de 4t d'ESO han recitat poemes que parlaven de mort. Juan, Jose, Espe i Marina ho han fet meravellosament bé, gràcies per dedicar un temps d'aquest diumenge a aquesta causa cultural. Però l'acte estava obert a qualsevol persona que volguera recitar i la veritat és que hi han hagut bastants col·laboradors, entre els quals estava, per descomptat, Tomàs Llopis.

I allí estàvem tots, alumnes, professors, pares i mares, gent del poble que no s'ho ha volgut perdre... Tots per homenatjar, un any més, al millor poeta valencià, Vicent Andrés Estellés!!!