dijous, 16 d’abril del 2015

4t d'ESO AMB L'ART

Els alumnes de l'assignatura de Plàstica de 4t d'ESO hem visitat, contemplat i gaudit dos exposicions artístiques molt importants.
Vam començar pel Museu d'Art Contemporani de Pego on s'exposen les obres premiades en el Certamen de Pintura "Vila de Pego". Aquesta important pinacoteca acull obres de tractament figuratiu que abracen el paisatge hiperrealista, pintures Pop Art,  la figuració intimista amb influències del còmic, l'expressionisme abstracte, el constructivisme i les últimes tendències, entre altres. Recordem que la nostra exalumna Inma Femenía va ser la primera pegolina en guanyar aquest certamen fa quatre anys amb una obra on investigava la llum mitjançant el llenguatge digital.
De l'experta mà de Rafel Ruiz, vam fer un recorregut per les sales del museu. Ens va explicar les obres en profunditat, ens va obrir la mirada i la ment cap a l'art modern. Ens va transmetre l'amor per la pintura, per les diferents formes de fer art i pel patrimoni del nostre poble. Gràcies Rafel!!!

Aquesta setmana hem tornat a reunir-nos amb ell. Aquesta vegada hem anat al Centre d'Exposicions Museu d'Art Contemporani de Pego. L'exposició "Penta_" ens esperava per mostrar-nos obres del nostre exalumne Alberto Lucas. Ell, junt a Gerard Bomboí, Pau Camps i Alejandro Escribano, està exposant les seues obres fins al 25 d'abril. En aquesta exposició podrem veure pintures, gravats i escultures.
La pintura d'Alberto ens ha encantat i tornant cap al col·legi anàvem comentant el seu genial treball. 

Us recomanem les dues exposicions! 

Feu clic ací per veure la resta de fotos