dilluns, 23 de març del 2015

FALLES 2015

Aquesta setmana fallera hem aprofitat per treballar cooperativament tots els cursos, des d'Infantil fins E.S.O, per convertir el nostre centre en un gran casal faller, i així, complementar el gran treball realitzat pels alumnes de 4t d'E.S.O: LA FALLA

Com cada any, els alumnes de 4t d'E.S.O han treballat a destall per fer la falla. Però, aquest any, la resta de cursos hem col•laborat més que mai perquè l'ambient faller que respiraven a l'aula de tecnologia aplegara a tot el centre.

Hem obert les portes del nostre col•legi a tots i quants han volgut visitar-nos i ser partícips de la nostra festa i del nostre treball. Pares, mares, alumnes, exalumnes, gent interessada en veure com treballem pensant en el futur dels seus fills encara en edat no escolar, veïnat... Tots pogueren veure la falla, llegir les crítiques, veure l'exposició fotogràfica de les falles al nostre centre des de 1991, participar amb el seu vot en el concurs fotogràfic dels alumnes de 1r i 2n d'E.S.O que viatjaren a Londres, jugar a jocs populars en el pati, jugar al Multilingüe Bingo, realitzar el seu propi "pin" faller de gomaeva, ballar en les classes de Cubbà i Salsa i, a més, els més menuts gaudiren d'un contacontes divertidíssim i els alumnes de 2n de primària dramatitzaren una obra de teatre en anglès!

Aquestes activitats, més la gran globotà i el ja típic passa carrers per a visitar les tres falles del nostre poble, van ser algunes de les activitats de la nostra setmana fallera.

Agrair el treball del claustre de professors i mestres, alumnes i equip directiu per coordinar el treball conjunt dels xiquets de 3 anys fins als 16. A l'AMPA per la seua total disponibilitat i col•laboració i per convidar-nos a berenar, com tots els anys, el dia de la cremà. I, per descomptat, a totes les persones i associacions que ens ajudaren i s'aproparen per a viure la nostra festa.

Acabar donant les gràcies a tots els pares i mares dels nostres alumnes, tant els d'ara com els que ja han acabat o els que encara estan per vindre, per confiar amb nosaltres per a l'educació d'allò que més volen: els seus fills.

Ací teniu totes les fotos



                                               CREMÀ                                     TEATRE 2N PRIMÀRIA