dimecres, 16 d’octubre del 2013

#SUEÑA Y GANA#

El passat mes de setembre els alumnes del col·legi Sant Antoni, junt amb la resta de col·legis del poble, vam participar en una bonica iniciativa creada per l'associació sense ànim de lucre ALMA.
Aquest grup de gent realitza de forma altruista diferents activitats en el nostre poble, amb l'única finalitat d'ajudar a la gent. Un exemple és LA TENDETA SOLIDÀRIA, on venen objectes de segona mà, i amb els diners que obtenen realitzen aquests tipus de projectes.
Aquest any han proposat als centres educatius de la localitat un concurs de dibuix anomenat: "SUEÑA Y GANA". Els xiquets han dibuixat allò que voldrien ser de majors.



Els guanyadors del Col·legi Sant Antoni: Naiara Ortolà, Alina Mares, Vera Vicens, Ada Seresola, Marta Piera i Alejandro Franqueza van anar, junt a alguns companys que van voler donar-los suport, a la Casa de la Cultura per tal de rebre el seu merescut premi.











Volem donar l'enhorabona a tots els participants de tots els col·legis per les seues obres d'art, i agrair, de tot cor, el treball i la dedicació de l'associació ALMA per ajudar al poble de Pego.