dijous, 4 d’octubre del 2012

NOVES TECNOLOGIES A LES AULES

PDI Aula primer de primària
Des del Col·legi Sant Antoni, lluitem per millorar la qualitat de l'ensenyament dels nostres alumnes, i una de les ferramentes que pot ajudar en esta tasca, és la utilització de les noves tecnologies. Per això hem fet i continuarem fent esforços en este sentit.
Aquest estiu hem dotat de Pissarres Digitals Interactives (PDI) dos aules de Primària, concretament les aules de primer i segon de primària. Aquestes pantalles, que cada vegada més estan fent-se més populars en els entorns educatius, permeten projectar tot tipus de recurs audiovisual (vídeos explicatius, exercicis, llibres digitals, pàgines web, i un llarg etcètera). A més a més, aquestos models de PDI són tàctils, això significa que possibiliten la interactuació tant del professor com de l'alumne utilitzant un simple dit.
Vos volem recordar que ja disposem d'aquesta tecnologia en totes les aules d'ESO i que en un futur molt pròxim, dotarem d'aquest tipus de pissarra digital la resta de les aules que encara no la tenen.
La incorporació d'aquestes noves tecnologies a l'aula, implica també una formació contínua del professorat, per tal de poder aprofitar-la com cal. Aquest aspecte tampoc l'oblidem, per això continuem tots treballant per la millora del nostre centre, el Col·legi Sant Antoni.